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GASTRONOMÍA

Certified Angus Beef presente en Summum 2019

Grilled Ribeye Steak with Classic Steak Butter Recipe provided by the Certified Angus Beef¨ brand Serves 4 Save/Add Grilled Ribeye Steak with Classic Steak Butter recipe to your favorite Save to favorites Print Grilled Ribeye Steak with Classic Steak Butter recipe Print this recipe Email Grilled Ribeye Steak with Classic Steak Butter recipe to friend Email this recipe Ingredients: 4 (10-ounce) Certified Angus Beef ¨ ribeye steaks (Learn more about this cut) 1/2 pound unsalted butter, softened 1 tablespoon roasted garlic 1 tablespoon kosher salt 1 teaspoon freshly ground black pepper 1 teaspoon finely chopped shallots 1 teaspoon finely chopped fresh parsley 1 teaspoon finely chopped fresh sage 1 teaspoon finely chopped fresh rosemary Salt and freshly ground pepper to taste Other cuts that you can use for this recipe: È Cowboy Steak È Strip Steak È T-bone Steak Instructions: 1. Thoroughly combine softened butter with garlic, salt, pepper, shallots, parsley, sage and rosemary. Roll with plastic wrap into a log shape 1-inch in diameter; refrigerate 2 hours or until butter is solid. (Note: Recipe will yield 16 butter servings; reserve 12 for later use.) 2. Season steaks with salt and pepper. Grill to desired doneness. Cut butter into 1/4-inch slices and serve over steaks. Nutritional information: Calories: 209 Fat: 33 g Saturated Fat: 17 g Cholesterol: 204 mg Carbohydrate: 0 g Dietary Fiber: 0 g Protein: 60 g Sodium: 454 mg Iron: 31% of Daily Value
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El Lunes 9 de Seriembre se realizará la décimo segunda edición de los galardones más importantes a la gastronomía peruana “Premios Summum”.

El escenario será el Gran Teatro Nacional donde los mas reconocidos chefs, dueños de restaurantes, grandes personalidades, críticos, periodistas e influenciadores especializados podrán disfrutar los mejores cortes a la parrilla de Certified Angus Beef, desde su espacio ubicado en la antesala del teatro.

Importante mencionar, que Certified Angus Beef (CAB), es la marca mas prestigiosa de carne americana premium en el mundo y está presente en el Perú desde el 2012 a cargo de Inversiones Pecuarias Lurín (INPELSA), quienes este año celebran sus 25 años como empresa y grandes apasionados por la carne.

INPELSA, a través de Certified Angus Beef  apoya lo mejor de la gastronomia peruana con programas de capacitación, innovación en servicio y productos de valor agregado. Es por ello, que desde el 2013 es auspiciador de Summum premiando diferentes categorias.

“Buscamos ser parte de la historia y crecimiento de la cocina peruana, desarrollando e importando insumos y productos de la mas alta calidad”, comenta Enrique Sifuentes, Gerente General de Inpelsa.


NDP


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